sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Buena suerte corazón


 Vietä yö museoidussa lentokoneessa parin tusinan hullun maailmanmatkaajan kanssa, kerro tarinoitasi neljällä kielellä, ystävysty koko maailmaan äläkä ikinä unohda kuka olet. 
Viikonlopun vietin päälle seitsemänkymmenen vaihto-oppilaan kanssa viereisessä kaupungissa Salcedossa. Hotelli Rumipamba uima-altaineen ja taivaallisine ruokineen. Koko Ecuadorin vaihtarit kokoonnuttiin yhteen vaihtamaan kokemuksiamme ja tarinoitamme, mahtavaa oli päästä välillä puhumaan suomea mutta kuitenkin puhuttiin englantia ja españaa koska tähän on totuttu. 
Alku orientaatio leirihän meiltä suomi tytöiltä meni ohi joten nyt vasta päästiin tutustumaan kaikkiin vaihtareihin ja pakko sanoa et ihan mahtavaa porukkaa! Viiden viikon jälkeen muutenkin oli ihan kiva vaihtaa kuulumisia ja kertoa omista kokemuksista koska niin se vaan on et ei kukaan muu kun toinen vaihtari voi käsittää millasta tää on, nyt leirillä tajusin vasta et tää on oikeesti tosi vaikee paikka tosi monelle, enkä mäkään sano että tää helppoa olis hypätä täysin tuntemattomaan mut villii sydäntä ei voi kesyttää vai miten se oli? 
Perjantai ja Launtai siis kului mukavasti hotelli elämässä, mun moccachino saapui kukin ja sydämin varustettuna ja "yhden" hengen sänkyyn mahtui neljä nukkumaan. 
Nyt taas kotona Latacungassa, kävin tänään kavereiden kanssa taas kerran Down Hillia katsomassa ja syömässä sunnuntai ruokaa. Nyt tää tyttö painaa pään tyynyyn ja näkee kauniita unia elämästä.
Lokakuu ja yö pakkaset suomi, nauttikkaa munkin puolesta <3















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti