torstai 23. helmikuuta 2017

Motivated by Disney heroes

Mikä on se focus joka pitää meidät oikealla polulla? Mikä painovoimaakin voimakkaampi voima ohjaa meitä elämämme tiellä?
Näitä suuria kysymyksiä olen pienessä mielessäni pohtinut ja tullut jos jonkinmoisiin tuloksiin. Oikeaa eikä väärää vastausta ei ole joten nyt jokainen miettimään omia prioriteettejään.
Me täällä Shakespeare roadilla ollaan käyty mielenkiintoisia keskusteluita oikein porukalla nyt kun talo on saanut myös oman facebook keskustelunkin nimellä Naked witch house (vain koska muuriin on joku taiteillut alastoman noidan) on puhuttu kierrätyksestä ja the Rose pubin illanvietoista. Sitten puhuttiin focuksesta, mihin kukakin uskoo ja mitä kukakin seuraa omalla reitillään. Ei-matkustajat varmasti nyt kovasti taas tuumaavat seuraavia ajatuksia, mutta matkustaja toverit heittävät ylä femman.
Focus on matkustaa, löytää uusia kohteita ja uusia haasteita. Olla tässä ja nyt ja huomenna katsoa maailmaa uudestaan.
Focus on oppia uutta, uusia kieliä ja uusia taitoja.
Focus on imeä kulttuureita ja kuulla tarinoita aivan niinkuin focus voi olla jooga tai hevoset. Se voi olla surffaaminen tai parkour tai vaikka kokkaaminen. Tässä vaaleanpunaisessa talossa käydyt keskustelut saavat aina aikaan suuria ajatuksia, on se sitten art deco-festivaali joka tuli ja meni ja jätti jälkeensä paljon huumoria tai oli se lauantai aamun miesten jooga tai ihan vain kahvin keittäminen. Aina on aikaa ihnmetellä, kysyä, tulla tulokseen ja naurahtaa. Art Deco toi myös 65tunnin työ viikon jonka päälle aamun ratsastukset, Olin niin sekaisin koko touhusta että luulin oikeasti palanneeni ajassa taaksepäin. Vanhoja autoja ja tyylikkäitä ihmisiä tilaamassa fish&chips ja martini. En ihan ole vielä ymmärtanyt tata fish&chips kulttuuria, sillä myös meidän 5 tähden ravintolassa se on kaikkein suosituin annos.
Honestly, en edes muista mitä alunperin tulin tänne sanomaan, mutta viine aikoina olen kahlannut läpi Disney elokuvia ja oppinut lapsuuden viisauksia uudestaan. En taida kyllä vielä kovin aikuinen olla, ainakaan jos isältä kysytään, mutta kovin itsenäinen kaksikymppinen jos ei muuta. Hercules motivoi koko focustani ja Spirit muistutti vapaudestani. Lilo ja Stitch vei takaisin lämpöön Peter Pan sulki koko ympyrän. Seikkailu ei ikinä lopu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti