torstai 12. joulukuuta 2013

Lat. 0° 00´00"

Sunnuntaina vihdoin lähdin Jenkki tytön Sarahin kanssa kattelemaan miltö maailman keskipisteessä näyttää. Pitihän tuohonkin reissuun vähän komplikaatioita seikoittaa mutta sehän tekee vaan sopasta maukkaamman. 
Oltiin sovittu että sunnutai aamuna lähetään matkaan tasan kello 7 a.m. "Nora, Nora!!!" kuului huuto kello 6 a.m. Ja siellähän Sarah jo pihalla odotti hänen kiukkuinen host mama vierellään. Mun papa sitte herätti mut ja sano että nyt on lähtö, pyjamassa tai miten vaan mut nyt on lähtö. Äkkiä sitten (minä kun olen tottunut heräämään jo pommiin nukkuneena) viidessä minuutissa olin jo melkein kaupunki kelpoisena pihalla. Napattiin sitten taxi ja äkkiä bussi asemalle. Luokka kaveri tosin jäi matkasta koska sama kello 7 a.m tieto oli hänelle annettu ja kuten Sarahin mama jo oli kiukkuinen niin ei kuulemma ollut enää aikaa odottaa koska oltiin jo "myöhässä"
Ensin sitten mentiin bussilla Quitoon josta jatkettiin suoraa matkaa Otavaloon, kaupunkiin jossa myytiin ihan kaikkea, sinne pitää sitte matkamuistoja ostamaan. Päivällistettiin siellä ja matka jatku bussilla takaisin Quitoon. Bussissa huomasin että mun kameran akku oli tyhjä joten kuvat on pikselimössöjä Sarahin ipodilla otettuja mutta parempi kun ei mitään.
Oikeestihan tuo ei se maailman keskiviiva ollut kun ei sinne enää sitte ehitty meinaan myöhemmin linja on mitattu uudestaan ja nyt se sijaitsee vähän eri paikassa mutta sinnekkin on tarkoitus päästä :D
vihdoin nyt viikonloppuna päästään cotopaxille kaveri porukalla, tehtiin oikeen toiminta suunnitelma kuka ostaa mitäkin mut loppu tulos nyt kuitenkin on kolme kanaa ja kolmen litran limsa, ehkä me ei näännytä!


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti