maanantai 2. maaliskuuta 2015

Pieni pala maanantaita

Viime aikoina on tuntunut kuin elämäni rullat rullaisivat taas vain samaa rataa. Balanssi on hyvä saavuttaa mutta joskus on tarve rikkoa sisäistä tasapainoaan ja aloittaa rumba uudestaan. Aika ajoin on hyvä ottaa kamera käteen ja lähteä kahville, puhua vanhoista ja muistella kaikkea hyvää. Toisinaan on hyvä lähteä kaljalle ihan muutenvaan ja toisinaan on ihan ok rillua baareissa pari viikonloppua putkeen ilman sen suurempia suunnitelmia. Mutta nyt on hyvä vaihdella maisemaa ja unohtaa tuo sama jo turhalta tuntuva arki. Nyt on ihan ok olla näkymättömissä hetken nähden vanhoja tuttuja ja toteuttaen itseään. Uusi valokuvausprojekti, italian matka edessä, uusi ajatus mieleni uumenissa ja monta uutta mahtavaa ihmistä.
Suomen luonto on edelleenkin kaunis jos katsoo tarpeeksi läheltä tai aika ajoin tarpeeksi kaukaa. Metsässä lumikenkäily on ihan kivaa ilman luntakin ja uudet tuttavuudet piristävät jokaista päivääni.

Tänään ollaan äidin kanssa vietetty vapaata maanantaita, kokkailtu hyvää ruokaa ja käyty treenaamassa. Välillä on kiva vain istua keittiössä ja miettiä miltä huomenna tuntuu. Tänään tuntuu hyvältä vaikka mieleni sekoittui yhdestä puhelusta ja yhdestä minuutista. Tänään tuntuu paremmalta kuin maanantait yleensä sillä tänään taidan taas olla onnellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti