sunnuntai 16. elokuuta 2015

Kaikki hoituu aikanaan, tänään on taas vain yksi hyvä päivä muiden joukossa

Viimeiset pari viikkoa pitivät sisällään kekkeriä, juhlaa, viiniä ja paljon paljon onnellisia hetkiä. Kesä alkoi kun loma loppui tai jotain sinne päin, toisaalta kesä oli jo aikaisemmin eikä lomasta ollut tietoakaan mutta päivät täyttyvät onnellisella mielentilalla ja kuumalla auringonpaisteella joten asiat eivät voisi olla paljon paremmin! Viime viikonlopun meininki oli Feces etnofestival joita voi fiilistellä täällä tai täällä! Hyvää musiikkia, kylmiä juotavia ja kuumia katseita, se oli kesä ja se oli a-luokan juhla kaikkiin muihin verrattuna.

Jos on löytänyt parhaan ystävän vuosia sitten, ei saa koskaan yrittää etsiä uutta, eikä oikeastaan tarvitsekkaan sillä se ystävä on kaikki mitä tarvitsee hyvän päivän piirteisiin. Seppälän hiuspidennykset muuttuivat oikeiksi hiuksiksi ja hymy tämän naisen kasvoilla kasvoi kolme metriä joka suuntaan. Kesäfiilis on ollut kohdallaan jo monta viikkoa eikä paikoillaan pysyminen ole edes vaihtoehto. 
Tämä vuosi on tuomassa seikkailua ja uusia kokemuksia niin suurella mittakaavalla etten edes minä pysy mukana. Tämä tyttö lähtee seikkaululle josta ei kenelläkään ole minkäänlaista mielikuvaa sillä koko juttu on yksi unelma jonka toteuttamiseen tarvitaan paras kaveri, kaveririllit ja vähän mielikuvitusta. 
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti