sunnuntai 2. elokuuta 2015

Have a nice day

                                                                        Rilax II




Onnellisuus ei taida olla itsestään selvyys, tänään kuitenkin tuntuu siltä että onnellisuus on tunne jota elän päivästä toiseen. Riilahti on jälleen ollut hyvä koti koko kesän, mutta nyt on aika sanoa bye bye paratiisille ja jatkaa uusiin seikkailuihin.


Tänä kesänä olen viettänyt aikaa hevosen selässä enemmän kuin koskaan ennen. Ratsastanut upeilla hevosille upeissa maisemissa ja nauttinut täysin siemauksin jokaisesta hetkestä.  Uinut hevosella ja ilman, saunonut ja nauttinut. Riilahti perhe on paras kesäperhe jonka voi itselleen toivoa ja vaikka työnteko yleensä on tylsää ja raskasta, tämä työ ei edes tunnu siltä, sillä jokainen päivä sisältää uuden seikkailun ja uuden tunteen.








Kesä on parasta aikaa miettiä mitä tuleva lukuvuosi voisi pitää sisällään. Kylmä talvi edessä ja pitkä pimeä jakso. Tänä vuonna taidan suunnata maailmalle, pakoon pimeää ja pakoon todellisuutta.

Kesän aikana ehdin puuhata yhtä sun toista. Riilahdessa tosin.
Starttasin Seahorse Weekissä Hangossa, upealla tähtihevosella Oliverilla. Koko viikonloppu sujui Billnäsin porukalla mahtavasti sillä kotiin kannettiin sylintäydeltä ruusukkeita. Olen istunut myös hevosautossa enemmän kuin pitkään aikaan ja puunannut kimoja hevosia kisakuntoon. Metsästä olen löytänyt kasoittain ilmaista ruokaa ja sade on kastellut kaiken jo useaan otteeseen. Lapsiakin olen pelotellut ja istunut puskassa puoleenyöhön. Muutamat valokuvaukset ehdin valokuvata ja hiukan kertoa mielipiteitänikin. Viiniä on juotu ja elämästä on nautittu. Hevosia on silitetty ja oppilaita opetettu. Tältä kesältä en osannut toivoa mitään, mutta sain enemmän kuin tarpeeksi.
En ole vieläkään ihan varma onko Paratiisi kokonaisuus kauniista maisemista, upeista hevosista ja ihanista ihmisistä, vai onko Paratiisi vain kaiken kummallisen ja eriskummallisen yhteenveto oikeassa paikassa ja varustettuna oikeilla ihmisillä.






Luulen ettei mistään voi koskaan nauttia liikaa, mitään ei voi omistaa täysin eikä hetkiä voi vangita ilman lupaa. Hetken ovat ohimeneviä risteyksiä jotka johtavat aina johonkin. Tämän kesän tapahtumat johtavat minut taas uusiin ohjelmanumeroihin ja hullunkurisiin suunnitelmiin. Tällä viikolla alkaa koulu joten pieni tauko paratiisista tekee ihan hyvää näille aivoille, en kuitenkaan lähde täältä vielä aivan kokonaan sillä parin viikon päästä täytynee taas kurvailla pitkää bromarvin tietä aina Riilahteen saakka ja takaisin töihin.

Syksyä en tohdi vielä miettiä, tosin ei tarvitsekkaan. Elokuu alkoi jo ja syyskuu häämöttää. Kuitenkaan se kesä ei tuntunut vielä edes alkavan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti