maanantai 20. tammikuuta 2014

Me inventé mil maneras de perder la cabeza..


...Es más sencillo asi
Comprendí
y ahora vivo en un castillo de arena
mi reino es para tí
va a subir la marea
Heippa taas! Siellä suomessa on kuulemma kylmä? No mä voin kertoo että lähin taas rannalle lämpimään mutta tällä kertaa vaihtari porukassa. Viikonloppu meni lepposissa tunnelmissa Santa Elenan Las Olas hostellilla. Nyt ollaan tosiaan jo vaihtari vuoden puolessa välissä ja sen kunniaks kokoonnuttiin koko porukka yhteen juttelemaan menneiden kuukausien tapahtumista.
Perjantai aamusta lähettiin liikkeelle poimien porukkaa kyytiin Salcedosta ja Guarandasta, pitkän 11 tunnin bussimatkan jälkeen vihdoin saavuttiin perille hostellille jossa ihan ekana syömään. Se ilta ei vissiin koskaan loppunu sillä aina aamu neljään asti nautittiin toistemme seurasta polskien altaalla. Minä hölmö unohin bikinit kotiin mutta kun allas on lähellä niin jouduin mäkin sinne pariin otteeseen tosin vaatteiden kera, onneks kesä kuivaa minkä kastelee ja kaikkeen löytyy ratkaisu.
Lauantai päivä alko aamupalalla jonka jälkeen kokoonnuttiin ryhmiin keskustelemaan. Saatiin myös kuulla että lähtö olisi jo tänä yönä kello kahden aikaan joten nyt oli nautittava kaksin käsin.
Koko lauantai vietettiin rannalla, altaalla, syöden ja jutellen. Kun yö koitti alkoi vuoristo vaihtareiden matka takaisin kylmään vuoristoon. 11 pintaan saavuttiin Latacungaan jossa soitin kaverin kanssani aamupallalle muiden vaihtareiden jo kotiin lähdettyä. Loppu sunnuntain vietin Brunon kanssa laguunilla syöden cevichochoja. Tammikuu on jo pitkällä ja Helmikuu on täynnä maiseman vaihtoja ja kaiken näköistä ohjelmaa. Haleja suomeen täällä on kaikki loistavasti.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti