maanantai 30. marraskuuta 2015

P.S Life is a Comedy


mut on luotu kulkemaan
                                        siitä mihin pysähdyt mä jatkan mun matkaa "


Pieni loma kaiken jo arjeksi muuttuneen tekemisen keskellä. Parin päivän päästä istun taas lentokoneessa kohti kotia. Hämmentävää, sillä taas viikon päästä istun lentokoneessa taas kerran kohti kotia. heh
Nautin elämästä enemmän ja enemmän joka päivä. Kahvi ei enään aiheuta kylmiä väreitä ja pariin muurahaiseen ja gekkoon ikkunaverhoissa alkaa tottua. Hyvää huomenta maailma, ajattelen joka aamu kun avaan silmäni ja valmistaudun uuteen seikkailuun. Talli elämä saa pitää pienen tauon ennen reissua kotimaahan. Muutaman päivän lepo nelijalkaisista tekee varmasti hyvää.Hevosen selässä vietetty aika ei ole koskaan hukkaan heitettyä aikaa,  ja nyt hevosen selässä vietettyä aikaa on kertynyt varmasti enemmän kuin altaalla tai salilla vietettyä aikaa, mutta siitä olen vain kiitollinen.

Lauantaina hymyilin varmasti koko päivän, sillä tiesin lähteväni lomalle. Tiesin että voin karistaa kaiken hiekan pois varpaistani ja kengistäni ainakin hetkeksi ja elää elämää ilman yhtään työhön liittyvää ajatusta. Farmilla eläminen vaatii tietynlaista sitkeyttä, vähän huumoria ja paljon oman pään kuuntelemista. Välillä aivot tarvitsevat tuuletuksen ja hetken olla ajattelematta mitään, niinpä suuntasimme kauppaan ostamaan nyrkkeilyhanskat. Samana iltana alakerran punainen kumiukko sai osakseen ison osan monen viikon takaisia ajatuksia ja hetken elämä oli parempaa kuin ikinä ennen.

Pätkittäin ja poikittain. Välillä pitkittäin ja ehkä vähän pinoittain myöskin, maailma muuttuu ja elämä rullaa. Kansallispäivän vuoksi koko maa on ollut sekaisin jo viikon vaikka virallinen päivä on ensi viikolla. Ajankäsitys on huomenna ja ylihuomenna, ehkä ensiviikolla mutta MAXIMUN SATURDAY! Nautin hullunkurisista sattumuksista ja intialaisesta aksentista ja sanoista joita en ymmärrä. Puolet hokemista liittyvät kovasti jumalaan ja kaikki hyvä tai paha on aina seurausta menneestä. Loppujen lopuksi elämässä pitää päättää mitä haluaa ja mihin haluaa. Minä haluan olla tässä hetkessä ja katsoa seuraavaa hetkeä kun on sen aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti