sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Dare to dream


Kesäkuussa tuli virallinen tieto mahdollisuudesta muuttaa pois Suomesta. Kesäkuussa päivät kuluivat Riilahdessa hevosten parissa, en osannut ajatella muuta kuin työtä työn perään. Vapaana viikonloppuna googlasin mahdollisia talleja Abu Dhabin lähettyviltä ja ilman sen suurempia ajatuksia lähetin sähköpostia ja CVn neljälle eri tallille. Vastauksia tuli viikkojen kuluessa ja sovin tapaamiset ja työhaastattelut vielä Suomessa ollessani elokuun aikana.Halusin hyvän syyn muuttaa maailmalle edes vähäksi aikaa, tiesin tarvitsevani työn viisumia varten ja uskalsin unelmoida.

Saavuin Abu Dhabiin kymmenen päivää sitten, ehdin kiertää ja tutustua maahan ja kulttuuriin parin ensimmäisen päivän aikana ja heti ensimmäisenä iltana kävelin allasta ympäri soitellen eri talleille ilmoittaen olevani maassa ja että olisin valmis työhaastatteluun. Ensimmäinen etappi oli keskustassa sijaitseva Equestrian Club joka oli yhdistettynä Golf Clubiin. Paikka oli kuin elokuvista. Mahdollisuuteni työskennellä tuolla tallilla oli lähes sata prosenttinen mutta mielessäni en kuulunut hulppeaan mestaan jossa olisin vain työntekijä ja hevoset ovat vain rahaa. Koskaan ei pidä sanoa ei mahdollisuuksille mutta kun samana iltana vierailin 40 minuuttia keskustasta sijaitsevalla Dhabian Equestrian Clubilla, tiesin haluavani sinne. Talli on ulkokuoreltaan vaatimaton, peltikatossa on reikiä eikä tallissa ole ilmastointia, mutta kuka välittää pienistä asioista kun hevoset voivat hyvin?

Työ haastattelun jälkeen lähdin kotiin odottamaan vastausta. Sain paikan ja sovin aloittavani viikon lopulla. Tallilla on tällä hetkellä 42 hevosta joista suurin osa on pelastushevosia, osa yksityisiä ja osa vain tuotu sinne jotta joku pitäisi niistä huolta. Minun tehtäväni on ratsastaa. Sain kokonaan omaan käyttööni 5-vuotiaan ruunan Azlanin jota treenaan päivittäin. Sen lisäki liikutan ratsastuskoulun hevosia sekä ykstityisiä estehevosia silloin kun omistajat eivät tule paikalle. Jos kaikki sujuu niinkuin on ajateltu, pääsen kilpailemaan ensi kuussa muutamalla hevosella. Hevosten lisäksi pidän alkeistunteja 3-10 vuotiaille lapsille ja naisille jotka haluavat naisohjaajan. Näin ollen voisin sanoa ; Paratiisissa kaikki OK!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti